Attractieparken

Olmense Zoo

Ook buiten Turnhout valt er heel wat avontuurlijk plezier te beleven. In Bobbejaanland bijvoorbeeld. Het familiepark in Lichtaart animeert kinderen, jongeren en gezinnen met weergaloze attracties. Ook andere familieparken als Beekse Bergen, Pakawi Park en Efteling zorgen gegarandeerd voor een geslaagd uitje.

Bobbejaanland

Bobbejaanland is al vijftig jaar het familiepark bij uitstek in de Kempen. De allerkleinsten beleven hier onvergetelijke momenten in Kinderland of het Reuzerad. Wie houdt van snelheid en tollen heeft keuze te over. Echte waaghalzen beleven een absolute kick bij de Thrill Rides. Voor wie het iets rustiger mag, zijn de waterattracties een echte aanrader.

Efteling

Ontdek een sprookjeswereld vol wonderen in de Efteling. Laat je verwonderen door de magie, want of je nu op zoek bent naar spannende parkshows, stoere achtbanen of betoverende attracties, in de Efteling vermaak je je met heel het gezin.

Dierenparken

Op safari tussen de leeuwen, bukken voor roofvogels en nijlpaarden spotten terwijl je een frietje eet. Als dierenliefhebber met een gezonde dosis avontuurlijkheid trek je het best naar Safaripark Beekse Bergen. Dat is een wildlife park waar je dieren terugvindt in hun natuurlijke omgeving. Ga op reis met de bus, boot of ontdek zelf de wildernis met de autosafari of wandelend. Plots ligt Afrika gevaarlijk dichtbij!

Een dagje dieren kijken combineren met leuke speelmomenten? Dat kan in Pakawi Park. Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de een al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Kom eens een kijkje nemen en beleef het allemaal.