Vrijdag 31 mei

Op vrijdagavond barst het feest los. Kate Ryan haalt ongetwijfeld de beste dansmoves in haar publiek naar boven. Wezz XL en DJ Sin Sin vervolmaken de affiche met nog veel meer ambiance. Allemaal samen laten zij je dansen tot het donker wordt. 

Programma

19.00 tot 21.00 uur - Wezz XL

Zet je schrap voor een flinke brok energie met een hoog meezing gehalte. Wezz is een performer pur sang, die al vele podia veroverd heeft! Met bakken ervaring brengt hij op een eigenzinnige manier een show vol entertainment.

21.45 tot 22.45 uur - Kate Ryan

Met 5 internationale hits op haar palmares en minstens evenveel gouden en platinum awards is Kate Ryan al twee decennia 1 van Belgiës bekendste dance, pop en eurovision iconen.

Zorgeloos meezingen en dansen op classics zoals Desenchantee en Voyage Voyage, luidkeels Je T’adore meebrullen en je laten meevoeren op Kate’s reis langs haar favoriete beats & vibes uit de 90s & 00s, dat is wat je mag verwachten van een live optreden van onze dance diva par excellence.

23.00 tot 00.00 uur - DJ Sin Sin

Kim Hutsebaut aka Dj Sin Sin is een gevestigde waarde in het Turnhoutse nachtleven! Van de toptijden in café Revue op de grote Markt tot vaste dj in Café De Zwarte Ruiter en op events een graag geziene gast. Oude parels bovenhalen is zijn sterkte en sfeer = key. Publiek lezen is wat hij echt graag doet. Vandaar z’n passie voor funky groovy opwarmen en de echte knallers te houden voor die magische momenten op de dansvloer. Al die jaren legt hij de lat hoog om met de beste classics een waar feest te bouwen in de Kempen! En telkens weet hij je te verrassen met die ene plaat die je al jaren vergeten was. Wisselen van genre alsof je ‘t niet doorhebt met top vloervoer en garantie voor big smiles dus. Zeker komen dansen!