Zaterdag 1 juni

Op zaterdag staat er een heel ander genre voor je klaar. Op het programma staan dan onder andere de Nederlandstalige rockgroep De Mens, maar ook de indierockband Mooneye en de bluesrockband Fred & The Outcast. 

Programma

14.00 tot 15.00 uur - Fred & The Outcast

Authentieke Ryrthm and Blues uit de sixties onder leiding van Fred Berghmans. Het Kempense gitaarwonder uit 'Welse Statie' en tegenwoordig ook wel bekend in onze regio als 'nonkel gitaar’. Waarom? Omdat stadsgenoot Metejoor nonkel tegen Fred moet zeggen, daarom! 

15.30 tot 16.45 uur - Shorty Jetson and The Lefthands

Dé country-rock-pop band van de Kempen die steeds garant staat voor ambiance!

17.15 tot 18.45 uur - Ladiescover

Live disco van de bovenste plank met muzikanten van bij ons. Feestje!

19.30 tot 20.30 uur - Mooneye

Mooneye staat voor indierock die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels, en heeft met Libberecht een melancholische stem die je bij je nekvel grijpt.

21.15 tot 22.45 uur - De Mens

Na 'Dit is mijn huis' (september 1992) heeft niemand nog achterom gekeken. Na zo'n duizend optredens en bijna evenveel nummers twijfelt ook niemand nog aan de werklust en de impact van het kwartet Frank Vander linden/Michel De Coster/Dirk Jans/David Poltrock. Een kwartet als geen ander, trouw aan elkaar en trouw aan één missie: met sterke songs, tomeloze energie en opmerkelijk speelplezier avond na avond voor rockend entertainment zorgen. Trends werden overleefd, levens definitief getekend door Nederlandstalige rock waarbij-je-iets-kan-voelen. 

23.00 tot 00.00 uur - Cappu & Chino

Het Turnhoutse DJ-duo Cappu & Chino heeft een boontje voor ambiance. Ze roeren eens door hun uitgebreide platenkast en serveren zo de beste muziek van vroeger en nu. Hun mix van nineties & nillies, swingers en meezingers, sexy schuurders en gladde glijers filteren ze live tot een dampend hete set!